color pig copy

2019 HET JAAR

VAN HET KLOOSTER

ZWIJN 

Het Zwijn is verbonden met de uren en de San Jiao (meridiaan) van 21.00 tot 23.00 uur. Deze uren symboliseren een periode van rust en tevredenheid, gezellig samen thuis met partner, gezin, familie en vrienden.

Je deelt graag en vriendschappen voor het leven heb je met enkele vrienden. Het Zwijn in een klooster leidt een gerieflijk en veilig leven omdat kloosterlingen vegetarisch eten. Negatieve opmerkingen en meningen van anderen ketsen meestal af op je dikke huid. 

Welwillendsheidsdag wordt in Afrika gevierd op Tweede Kerstdag, 26 december. 2019 is het een jaar lang welwillendheidsfeest. Het jaar van het Aarde Zwijn is een jaar voor welwillendheid (tegemoetkomendheid, goedgunstig zijn, goedhartig, gratie, inschikkelijkheid en mildheid). Het jaar van het Aarde Varken wordt gezien als een gunstig jaar van tevredenheid en gevoel van rijkdom. Thuis en op het werk gaat het goed door de goede zorgen die het Zwijn van nature bezit. Dit welwillende Zwijn is echter zeer kwetsbaar om opgelicht te worden door anderen. Het Zwijn eist veel van zichzelf maar niet van anderen. Zoek je rust en vrede? Breng dan een bezoek aan het Zwijn. 

Als Zwijn ben je nieuwsgierig en onderzoekend om nieuwe kennis op te doen. Integritieit en zuiverheid zijn aangeboren eigenschappen. Door je trage levenshouding kun je succes hebben in de wetenschap, als leraar, in de techniek, als vakman of vakvrouw en in in sociale beroepen.

Als laatste teken in de Chinese zodiac symboliseert het Zwijn het einde van een cyclus, het einde van de dag, een loopbaan of project.

Rat
Thuis is het een drukte en gezelligheid met familie en vrienden. Een jaar vol geluk en welvaart!

 Os
Een goed jaar voor Os om waardevolle contacten te leggen.

Tijger
Geboren in onafhankelijk dierenriemteken, doe je wat je wilt. Leer dit jaar over de omgang met anderen en gooi je geld niet over de balk.

 Konijn
Je bent meer open naar anderen toe wat het makkelijker maakt om nieuwe vrienden te maken.

 Draak
De rust van het Zwijn is een jaar voor heroverwegingen.

Slang
Geduld is een schone zaak. Geniet van wat is.

 Paard
Het jaar van het Zwijn is een goed om je gezondheid te verbeteren.

 Geit
Een jaar onder het teken van toeval, waarin je wensen worden vervuld.

Aap
Een jaar waarin je water bij de wijn zal doen.

Haan
Besteed meer aandacht aan de kwaliteit van je relaties met anderen, als je wilt slagen.

Hond
Een jaar voor goede relaties en succes door eigen inspanningen om te slagen.

Zwijn
2019 is jouw jaar. Een jaar voor harmonie thuis en op het werk. Let op je gezondheid, stel je wensenlijst op en begin gewoon, wacht niet af! Beweging geeft energie.