Calender-frontcover-2020 copyIn de maankalender staat informatie over de invloed van de maan op ons dagelijks leven. In deze maankalender staan per dag tips over voeding, gezondheid, relaties en tuinieren.

Als je de cyclus van de maan volgt leef je volgens een natuurlijk ritme, wat rust en ontspanning brengt in je levensstijl. Voor elke bezigheid is er een gunstig tijdstip, zo zijn er volgens de maan gunstige dagen om je planning op te zetten, je administratie, huishouden of bankzaken te doen, zakelijke afspraken te maken, voor cultuur en theaterbezoek, muziek, reizen, maar ook voor relaties, oefeningen, massages, lichaams- of haarverzorging en meditaties.

Met het volgen van de maankalender komt er weer een oud, meer natuurlijk ritme terug in je leven. Je kunt hierdoor meegaan met de stroom, de maancyclus en de vier seizoenen. Prijs: € 15,95 exclusief verzendkosten, Agenda € 12,95.
De maankalender en/of de agenda van 2020 kan je alvast reserveren via het reserveringsformulier.
Deze zullen eind juli 2019 verschijnen.

 

RAD image Mailchimp copyDe Rustig-aan-Dagen Maan kalender

‘Rustig-aan-Dagen’

Het klimaat verandert de wereld in en om ons heen en raakt oververhit. Wat je zelf kunt doen voor je gezondheid!

De  ‘Rustig-aan-Dagen’ kalender 2019 geeft de dagen aan waarop je de tijd neemt om je dagelijkse dingen op een kalme en ontspannen manier te doen.

Klimaat is een belangrijke factor in de Chinese geneeswijze. Bekend als de zes klimatologische invloeden: wind, koude, damp, (zomer) hitte, droogte en vuur. Teveel hitte in het lichaam ontstaat door overwerk, altijd bezig zijn, feesten  en te laat naar bed. De wereld raakt ‘over-verhit’, wat insomnia en onrust geeft. Teveel hitte veroorzaakt een tekort aan Yin, kalmte en geduld, wat verkoelend en kalmerend werkt op het lichaam.

Zo boven, zo beneden – zo binnen, zo buiten.

Download de ‘Rustig-aan-Dagen’ maankalender van 2018 en bestel de ‘Rustig-aan-Dagen’ maankalender van 2019 om aan je muur te hangen voor een vlot overzicht.   

klik op een afbeelding hierboven voor een voorbeeld van de inhoud.

___________________________________________

De persoonlijke Maan Agenda

Wil je in 2019 een unieke persoonlijke agenda met;

  • Je persoonlijke foto op de cover,
  • Persoonlijke speciale dagen,
  • 14 persoonlijke foto’s,
  • Maandelijks persoonlijke Nine Star Ki – astrologie,
  • Wekelijkse bio-ritme tabel,
  • Maanfasen.
Bestel je je agenda vóór of  op;
1 juli 2018 dan loopt deze van 1 sept 2018 t/m 1 agustus 2019,
1 sept 2018 dan loopt deze van 1 januari 2019 t/m 31 december 2019,