ontwaken in het maanlicht-A copy

Intuïtief handel je volgens de natuur en gaat het als vanzelf.  Bewust worden van het hoe en waarom we dit doen, is een plezierige ervaring en geeft een diepere betekenis aan je leven. De maan wordt verbonden met het onbewuste  terwijl inzicht over de fase van de maan (en de processen in de natuur) je juist bewust(er) maakt van je handelen.

Deze workshop gaat  over de dagelijkse dingen die je op de ‘automatische piloot’ doet, en leert je het hoe en waarom hiervan inzien. Ook hoe je voor bepaalde handelingen een beter tijdstip kan kiezen, inzicht krijgen in dagen waarop je vrolijk bent of juist humeurig. Dit inzicht geeft je controle over je leven en zorgt voor meer rust en ontspanning.

elfje

<— klik op het figuurtje voor het Inschrijf formulier.

 

 


Module 1- nieren-C copy

Image 2
Je dagelijkse activiteiten en levensstijl leggen een basis.
Elke beklemming of beperking zijn signalen om vorm en functie van in harmonie te brengen.
Een boom groeit dankzij de krachten van de natuur die het ondergaat en weerstaat zoals storm en regen. Uiteindelijk groeit en ontwikkeld het zich tot een krachtige boom die schoonheid en bescherming bied aan mens en dier. Ons lichaam is niet anders, het zijn prachtige vormen waarop we dagelijks vertrouwen.

Als het gaat om je levensstijl, is het antwoord niet, om te stoppen met datgene waar je van houdt en blij van wordt. Het antwoord is hoe je harmonie en energie kunt stimuleren om datgene te versterkenn waar je blij van wordt.

Klik hier —> meditation-Bom je voor deze workshop in te schrijven