e-learning

harmonie banner-2

Deze cursus behandeld maandelijks de volgende onderwerpen;

chinese-herbsTCM

Traditionele Chinese geneeswijze, ook bekend als Chinese geneeskunde (ook afgekort als TCM, van ‘Traditional Chinese medicine’) is een verzamelnaam voor een verscheidenheid aan traditionele medische gebruiken uit China, zoals Feng Shui, Acupressuur, Nine Star Ki, Qigong en kruiden geneeswijze, die gedurende duizenden jaren ontwikkeld zijn, en in deze cursus worden behandeld.

De cursus omvat 10 modules, en kost € 50,= per module.
Koop je de cursus in zijn geheel dan kost deze €450,=

De kosten voor deze cursus zijn € 75,- per module inclusief lunch, voor cursisten die de Harmonie modules volgen bedraagt de prijs € 35,-
De cursus wordt in Hilversum gegeven en zijn van 10.00 tot 16.00 uur.

 Feng Shui

young monkDe kunst van het plaatsen, is de meer dan 3000 jaar oude filosofie die leert hoe de omgeving het geluk kan beïnvloeden. Feng shui wordt als pseudowetenschap beschouwd.

Acupressuur

head-massageHet term meridiaan is een begrip in de traditionele Chinese geneeskunde en vindt zijn toepassing in acupunctuur en acupressuur. De Chinese term voor het meridiaanstelsel is ‘Jing Luo’ (vrij vertaald als: netwerk van vaten of Meridianen en collateralen).

Qigongqi cong

Qi gong (vereenvoudigd Chinees: 气功; traditioneel Chinees: 氣功; pinyin: qì gōng) (uitspraak: tsjie ghong) is een onderdeel van de Chinese leer, die men zich aanleert om de lichamelijke en geestelijke gezondheid te behouden en te verbeteren. Qi-gong oefeningen zijn meestal opzichzelfstaande oefeningen waarbij men de lichaamsdelen volgens een voorgeschreven patroon beweegt. Klik op onderstaand figuurtje wanneer je je direkt wilt inschrijven voor deze cursus.

elfje