FS&nieuwe maan copy

Leer hoe je prestatie kunt beïnvloeden door de juiste kleuren en indeling.

SIGMA geeft  in hun Colours of Life-filosofie, waarin mens en beleving centraal staan, inzicht in de biologische en psychologische effecten van kleur en hoe kleur het leven en functioneren van mensen op een positieve manier kan beïnvloeden.

In de Chinese filosofie is dit een bekend gegeven, en zijn behalve de kleuren, ook de indeling van de ruimte bepalend voor de sfeer en prestatie. Als je bedenkt dat de sfeer grote invloed heeft op de prestaties van een bedrijf. Een slechte werksfeer gaat vrijwel altijd gepaard met een hoog ziekteverzuim en veel personeelsverloop. Daarnaast weten de lezers van de maankalender, dat ook de maan van invloed is op ons gedrag en hoe wij ons voelen.

In de workshop “Feng Shui en nieuwe maan” combineren we deze wijsheden en werken die uit in een ontwerp door het optimaal en efficient gebruik van kleur en indeling onder invloed van de maan.

Programma
Vanaf 9.45 uur welkom
10.00 – 10.15 Introductie Feng Shui en de maan
10.15 – 11.45 Maanfasen, reiniging en voeding …….
12.00 – 13.00 Lunch
13.00 – 14.45 Feng Shui vorm, kleur en analyse
14.45 – 15.00 Gelaatsacupressuur.

Maak een op schaal 1:50 getekende plattegrond inclusief de windrichting (Noord, Oost, Zuid en West) van je huis, tuin en/of werplek, en neem deze mee naar de workshop,

Deze workshop wordt gegeven op vrijdag 10 Augustus
Op het Landgoed te Hilversum  en is van 10.00 tot 15.00 uur.
Het geheel is inclusief thee, koffie, cake en lunch,
de kosten voor deze workshop bedragen € 50,=..